Клиенти на бунт срещу "Мтел"

1
"Мтел" за пореден път разочарова потребителите си
"Мтел" за пореден път разочарова потребителите си

"Мтел" за пореден път разочарова потребителите си. Ежедневно клиенти на телекомуникационния оператор се оплакват от обслужването и мудните действия на служителите.

Абонати на гиганта избухнаха заради трудното свързване с оператор. Те роптаят и срещу чата, който би следвало да улеснява свързването със служители при проблем:

""Мтел", интернетът ви е боза, а свързването с оператор - мисия невъзможна!Вместо да лъжете хората и да им отговаряте със заучени, малоумни любезности, вземете си свършете работата, за която неоправдано взимате пари!"

Друг възмутен потребител пък споделя:

"В момента всички сътрудници са заети. Преди Вас чакат 2 човек/а. Моля изчакайте или опитайте по-късно". Ето това ми изписва при опит да се свържа с вас през чата ви. Какъвто е *88 такъв е и чата ви и моля не ми цитирайте, че в момента сътрудниците ви са адски заети. Проблемът си е ваш. Ние искаме бързо и качествено обслужване, което за вас изглежда е непостижима мечта. От два часа се опитвам да си платя сметката през ePay но и тук има проблем със системата ви - няма връзка с търговеца."

От "Мтел" се извиниха на клиентите си за създадените затрудения и обещаха, че проблемът ще бъде оправен.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари