Киро Скалата е в основата на скандалите между Анита и Николай

0
Част от близките на миската твърдят, че този любовен триъгълник е възпламенил последвалите събития
Част от близките на миската твърдят, че този любовен триъгълник е възпламенил последвалите събития

Шоуменът Киро Скалата е в основата на всички скандали между Анита Мейзер и Николай.

Част от близките на миската твърдят, че този любовен триъгълник е възпламенил последвалите събития, пише "България днес". Киро Скалата е един от най-големите довереници на Мейзер. Двамата участваха в шоу програми, а злите езици твърдят, че здравенякът дори се изявявал като сводник на варненката.

Това не се понравило на Димов, който на няколко пъти избухна остро срещу Киро Скалата. "Николай веднъж преби брутално Киро пред заведението "Графити" на централната улица - разказва близка приятелка на Анита Мейзер. - Беше направо полудял. Искаше да убие от бой Киро, защото му беше писнало от начина, по който той се възползва от жена му."

В знак на приятелство Анита Мейзер пуска без пари Киро Скалата да живее в апартамента под нея заедно със своята съпруга - красавицата от сирийски произход Лина Салем, от която има син. От медията потърсиха шоумена за коментар, но той не беше открит. Според една от версиите на разследващите той е бил повикан от Анита Мейзер след убийството, за да помогне на миската да заличи следите.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари