Кирил Симеонов се отцепи от ИТН

3
Това е шестият народен представител, който напуска групата на ИТН
Това е шестият народен представител, който напуска групата на ИТН Снимка: БГНЕС

Това е шестият народен представител, който напуска групата на ИТН

Депутатът Кирил Симеонов се отцепи от „Има такъв народ". Това е шестият народен представител, който напуска групата на ИТН.

„Тъй като съм на трибуната искам да кажа нещо от сърцето си, без да съм подготвял никакви речи. В политиката съм влязъл на абсолютно меритократичен принцип, без да имам родители партийци, без някой да ме подкрепя, без бизнесмени зад мен, без нищо. Когато се видях със Слави Трифонов, той ме пита за какво съм там и за какво се боря. Казах му, че съм там, за да се борим срещу системата и статуквото. Вчера ние гласувахме заедно с тази система и мен ме е срам от това нещо”, заяви той от парламентарната трибуна, цитиран от NOVA.

Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти от депутатите от останалите партии в управляващата коалиция, които се изправиха на крака.

„Хората, които ме познават във Варна знаят, че аз от години наред открито съм опонирал на управлението на ГЕРБ, особено във Варна. Аз съм създател на платформата „Спаси Варна”, която няма общо със „Спаси София”. В крайна сметка аз съм длъжен да изляза и да го заявя - аз не съм ГЕРБ, не съм ДПС и когато се прибера вкъщи, искам да гледам децата си в очите”, каза още той.

„Това е много силна и емоционална проява на духа на парламентаризма и г-н Симеонов има и моите адмирации за куража да излезе и да каже тези неща”, заяви временно изпълняващият длъжността председател на НС Мирослав Иванов от ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Ха ха ха
    Аз не мога да разбера едно нещо как този прост народ избира едни хора за които е ясно какви са и после почва да ги плюе щото са такива. Още миналата година беше ясно какво представлява ИТН, но глупавия народ за да направи напук ги избра за 2-ра и 1-ва политическа сила. След това започна отрезвяването, но все пак имаше наивници и ги вкараха в парламента. Сега били разочаровани. И най са смешни тези отцепници, абсолютно никому неизвестни, които са станали единствено и само депутати щото Слави ги е вкарал.Но сега видиш ли съвеста им била проговорила. Ами защо не им проговори преди изборите и да се откажат? Както е казал Хазарта: "Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо ефтино"
  • 5
    9
    До 8 Русенка
    То и слабоумните им избиратели вече са толкова-една две каруци неадекватници.
  • 6
    8
    Русенка
    Тошко , партийния лидер , плакал със сълзи на очи. Бил много омъчнен , защото партийците от ИТН в Парламента могат да бъдат извозени в две , три каруци.
  • 1
    7
    русенец
    Слави, Слави! Да ти имам поддръжниците , да ти имам и подбора! Какъвто шефът, такъв и антуражът му! Баси чалгарската нация, след като избират Кирчовци, Славчовци, Тикви , мюмюнчовци и да не продължавам, че списъкът е дълъг! Бази мазохистите сте!
  • 0
    6
    Хаха
    Цирк и "герои" от Биг Брадър! Олее, скъсване от смях!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари