Кирил Петков заведе семейството си на плаж "Корал"

3
Бащата на Кирил Петков - Петко Петков публикува снимки във Фейсбук от семейна ваканция по българското Черноморие
Бащата на Кирил Петков - Петко Петков публикува снимки във Фейсбук от семейна ваканция по българското Черноморие

Това стана ясно от публикация в социалните мрежи

Бащата на Кирил Петков - Петко Петков публикува снимки във Фейсбук от семейна ваканция по българското Черноморие. Кадрите са от плажа "Корал". На тях се вижда как премиерът в оставка и близките му разглеждат изложба от картини.

„Красива изложба от картини на плаж Корал, е написал Петко Петков в публикацията си.

Плаж "Корал" бе обявен за защитена местност тази година с решение на МС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    йхъут
    Алоо, докторите, пациентът ви про100$$ к!р0 е на плажа! Информирал ли е американският посланик, че няма да е на разположение?! А и защо не е завел лена там?! Нали заедно бяха о край парапета?!
  • 2
    8
    про100$$ е шпионин
    На снимката виждам психично болен американски агент/шпионин! 1. Наруши Конституцията на Република България! 2. Показа агресия спрямо Русия! 3. Гаври се с Русия! 4. Започна да разделя обществото на фоби и фили! 5. Интересуваше се само от външната политика, защото му беше заповядано от сащ, англия и франция, обслужваше чужди държавни интереси! Българите въобще не го интересуваха! Първата му работа след назначението му беше да посети сащническия посланик, после да иде в усрайна, а българите - нямаха значение за него, защото про100$$ к!р0 е чужденец, никога не е бил българин! 6. Доказа, че е агент/шпионин на сащ!
  • -1
    7
    l;lii
    Сънародниците забравиха ли как психично болният про100$$ к!р0 използва "мека китка", очевидно дивизрайки парнтоьра си асен фасилеф?! про100$$ к!р0 самият е задкулисието! про100$$ к!р0, чакахме да се провикнеш, че пак Митрофанова е свалила правителство?! про100$$ к!р0 е позор!
  • 1
    6
    Лакмус
    Литмус е плажът Корал, ама май пр100 К се ос.....л.
  • 1
    5
    Тити
    Евала сбъркана работа, пациенти на плажа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари