Бащата на Кирил Петков: Ще продължим, докато има пулс във вените!

0
Вие всички сте победителите, всички победихте, каза Петко Петков
Вие всички сте победителите, всички победихте, каза Петко Петков Снимка: Кадър БНТ

Демонстрация в подкрепа на кабинета се проведе и тази вечер

"Вие всички сте победителите, всички победихте. И ще продължим, както Петков каза, докато има пулс във вените ни и докато можем да стоим прави", заяви по време на мирното шествие бащата на премиера Кирил Петков Петко Петков.

"Ще продължим до победата. С ваша помощ ще си вземем държавата от Пеевски, Борисов, Доган и Митрофанова, ще си я вземем", допълни Асен Василев, министър на финансите в оставка.

"Ще продължим да правим това, което правихме и досега, няма да оставим нещата недовършени", добави Никола Минчев от "Продължаваме промяната".

"Не мога да се съглася и не мога да приема лицемерието на тези, които гласуваха вота на недоверие на това правителство", каза още Мирослав Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Оф,
    Петко, Петко, на чикия да го беше изхвърлил...
  • 9
    3
    Ветеринар
    Вените нямат пулс, тъпако. Артериите имат! Български не знаете, биология не знаете, за манематика дори не помислям дали знаете...дано, барем, знаете кога да се изнесете оттук, че вече ни се повръща от вас.
  • 12
    2
    Скрий се
    Синът ти не е непълнолетен та да го промотираш.
  • 10
    1
    кольо
    абе петьооо, барем го научи да плещи български твоя мошеник. говори, все едно е говорител на София прайд.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари