Кирил Петков: Вотът на недоверие няма да мине

0
Тази си позиция той изрази в кулоарите на парламента, тръгвайки си от парламента
Тази си позиция той изрази в кулоарите на парламента, тръгвайки си от парламента Снимка: БГНЕС / Архив

Андрей Гюров: Вотът на недоверие не е в дневния ред на обществото

Премиерът Кирил Петков е категоричен: "Вотът на недоверие няма да мине". Тази си позиция той изрази в кулоарите на парламента, тръгвайки си от парламента.

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров на свой ред каза, че не може да пророкува дали ще мине или не, съобщи News.bg.

С Петков се ръкувал навън на пешеходната пътека. Все пак разкри, че той дошъл в Народното събрание заради гласуването на актуализацията на бюджета на ДОО и на НЗОК.

"Вотът на недоверие не е в дневния ред на обществото", смята Гюров и увери, че ПП ще се опитат да предотвратят една политическа криза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    colibri
    Не съм изненадана от оптимизма на ПП. Ако ''привлекат'' от другите парл.групи още 7-8 депутати - тогава, може би вотът на недоверие няма да мине. В момента 3-ната коалиция няма основание да се чувства като победител- всичко при тях се крепи на един,тънък косъм,който може да се скъса всеки момент.Скоро всичко ще стане ясно-просто трябва да изчакаме гласуването.
  • 2
    1
    darkaveng
    Ще мине и още как! Който те подкрепи - бял ден няма да види! То е ясно - и политически труп става одма! Анадънму, Friend of mine????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари