Николай Денков пристигна на посещение в Украйна

1
Българската делегация пътува с влак до Украйна
Българската делегация пътува с влак до Украйна Снимка: БНТ

Българската делегация пътува с влак до Украйна

Премиерът Николай Денков пристигна на посещение в Украйна.

В българската делегация са още министрите на правосъдието, на околната среда и на енергетиката - Атанас Славов, Юлиян Попов и Румен Радев, заместник-министрите на отбраната и на външните работи - Станимир Георгиев и Тихомир Стойчев, както и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, предава БНТ.

Българската делегация пътува с влак до Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    До седми
    Абе нали ватниците трябваше за 3 дни да освободят Украйна. Аме нещо им пари под краката. А този твой въображаем снайперист първо трябва да изтрезнее, второ да доближи Киев и тогава каквото стане. Ама има две непреодолими условия преди това.
  • 0
    7
    *******************************************************************************
    Да не се връща, продажникът! Такива боклуци не ни трябват! Дано някой млад руски снайперист потренира върху кратуната му!
  • 3
    6
    Човек
    Много му е хубаво да пътува, сигурно търси майка си там! Такъв безличен министър няма никъде другаде по света! Тея от ПП не можаха ли да сложат друг по представителен за министър, тоя само ни излага!
  • 1
    5
    пени
    На връщане влака да делайрира даноооо
  • 4
    4
    плюс-минус
    От известно време българските правителста забравиха за българския народ. Усилията им, почти денонощно и по тв, са насочени към подкрепа на войната в други държави.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари