Кирил Петков среща народната любов в село Богдан

37
Оказа се, че хората там не го приемат толкова радушно
Оказа се, че хората там не го приемат толкова радушно

Оказа се, че хората там не го приемат толкова радушно

След като Кирил Петков отиде с лопата и гумени ботуши в потопеното село Богдан, Карловско, се оказа, че хората там не го приемат толкова радушно.

Вижте видеото, в което Кирил Петков е хванат “на тясно” да обясни защо “7 месеца не направи нищо за народа”, а сега използва бедствието в Карловско, за да си прави политически Пи Ар.

Петков предлага да не се снима и да си говори с хората без камери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    16
    ЖалкиПродажниНищожества
    Едно паве в гЪвЪтЪ продажна, сороспийска и ще забрави повече и за лопата, и за ботуши. Да не би да иска да заблуди хората,че е станал милионер чрез работа с лопата и ботуши!?
  • 2
    15
    Въпроси
    Кога ще видим Боко и кликата около него, да рине и помага на бетстващи хора? От кога Боко носи отново костюм? ( Явно го носи само в предизборни кампании, защото като беше на власт, носеше тениски и шорти и получаваше спортни травми по време,в в което се предполага, че трябва да е на работа).
  • 8
    14
    ЗАКРИВАЙ
    Ех какви коментари! Ако се съди по тях, народа си иска сикаджийската мутра "и точка". На изборите ще стане ясно какво що, но очаквам ГЕРБ с патерици ДПС и вгъзраждани да ни оправят както в последните 12 години. Е, сега са яко озлобени и изгладнели и ще има брутални отмъщения срещу народа. Ще има яко оправдания с ПП за натрупаните през последните 12 години проблеми, че са съсипали държавата която Бокича е изградил за чудо и приказ от нулата :D То още не са дошли на власт и вече обвиняват ПП за наводненията и масовата сеч лично подписана от гербавите министри. Пенсионерите, че даже и "баба Гица" са недоволни, че за първи път от 12 години някой спази конституцията и им повиши пенсиите. Нищо, сега новите-стари като дойдат поне още 12 години няма да ви мръднат ни пенсии, ни заплати, ни помощи. Само цените на стоки и горива ще си вървят нагоре противно на това което ви обясняват експертите по всичко, понеже сещате се - тия цени не ги определя лойко, а световните борси. Това което определя лойко не са цените, а пенсиите и минималната работна заплата. E, виждате за 12 години как ги е определил - на дъното :D
  • 10
    13
    Истината
    Мамицата ти долна, накара ни да купуваме по скъп руски газ от гърция с 30%, а шо да е да не е директно от газпром, ти ли си най големия моралист бе боклук скапан. Знаеш ри колко им пука на хората за това ме украинците са се продали на САЩ и сега няма връщане на зад и ще се цият до последно щото вече е пратено на веленски и компания. Не мислети че хората са толкова наивни, щото са завършили университета на живота в БГ а той тежи повече от харвардскрдска тоалетна хартия.
  • 6
    12
    румен янков
    Е нека цяла Българиа да види истинското лице на бг политик.Дойде видя но лопата не хвана пророни крокодилски сълзи и се снима за тв и си замина.А сега пак гласувайте за тях особено за кирчо и кокорчо.всички са боклуци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари