Кирил Петков: Ще дадем на европрокуратурата хората, които искат да разклатят кабинета

3
Чужди граждани, които са срещу интересите на България, ще бъдат отзовани
Чужди граждани, които са срещу интересите на България, ще бъдат отзовани

Чужди граждани, които са срещу интересите на България, ще бъдат отзовани, каза премиерът

Няма недостиг на горива у нас, обяви Кирил Петков в коментар за актуалната ситуация в страната. Министър-председателят призова да не се създава паника по бензиностанциите и да има отпор на провокациите.

„Хора, български граждани, слушайте какво казва правителството и не се поддавайте на провокации. Всички имат страх в момента заради войната. Българите не трябва да вярват на лъжите и хибридни атаки, имаме прекалено много гориво даже в момента“, заяви Петков.

Кирил Петков обяви още, че чрез Европейската прокуратура ще бъде раздадена справедливост за тези, които се опитват да свалят правителството.

„От списъка с имена, които внесох в прокуратурата, има хора, които искат да разклатят кабинета. 20-ят ги пази в момента, другите 19, но за съжаление той няма директен контрол върху европейската прокуратура“, каза Петков.

Премиерът коментира и казуса с двамата руски дипломати, които бяха обявени за персона нон грата.

„Всички чужди граждани, които работят срещу интересите на България, ще бъдат отзовани, както го направихме и вчера“, каза премиерът.

Петков уточни, че не става дума за руския народ, който наред с украинци и финландци се е жертвал за свободата на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Здравко Черкезов
    Ами махнете всички Американци и Англичани и да видите как ще процъфти България
  • 5
    1
    Аналог
    За НАТО ли говори?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари