Кирил Петков: Няма да стоим като параван на задкулисието, което си реди контролните органи

1
Те няма да могат да използват нашата енергия, за да продължат съществуващата система, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“
Те няма да могат да използват нашата енергия, за да продължат съществуващата система, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Видео: Euronews Bulgaria

Те няма да могат да използват нашата енергия, за да продължат съществуващата система, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“

Тук съм днес не като политик само, а и като гражданин. Защото все повече осъзнавам, че гаранцията за промяна са всъщност хората, които застават зад тази промяна. И те не са политиците. Политиците трябва да са тяхното изражение. Но реално вие сте хората, които гарантирате, че ще има промяна в тази държава. Благодаря ви, че сте тук.

Това каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков на протестиращите пред Съдебната палата срещи избора на Борислав Сарафов за и.д. главен прокурор, предаде Euronews Bulgaria.

Според него промяната на Гешев със Сарафов е разочарование, но именно вкарването в Плана за възстановяване на Закона за разследване на главния прокурор е довело до премахването на Иван Гешев.

За нас беше теоретично да се разследва главния прокурор, но за него това не беше теоретично. Това напрежение, което се случи предизвика трусовете от последния месец. Това разместване може да не е това, на което се надявахме, но заедно систематично променихме някой неща. Сарафов влиза, знаейки, че може да бъде разследван. Тези малки промени се случват“, каза Петков.

Той подчерта, че хората в правителството са там с кауза и са готови, ако линиите бъдат преминати, да подадат оставка.

Те няма да могат да използват нашата енергия, за да продължат съществуващата система“, категоричен е Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    абе кико
    нали ти рече: ние ще управляваме, вие ще контролирате чрез комисиите! що завъртя филията?!? е, ще те работят с 200 тогава!
  • 1
    7
    русенец
    Не му се смейте и подигравайте на Кирето, той си е наистина ПРОСТО КИРО, както го нарекоха неговите "съпартийци"
  • 0
    6
    Бай Чеп
    А Великия Риформатор Ристе Мравоядо що каза, риформи ще има ли? От посолството одобриха ли, или пак аматьорски солови акции?
  • 0
    5
    ха, ха
    умнокрасивите се възпалили, пляскат минуси! споко бе, дан получите я Ънфарк, я инсулт!
  • 3
    4
    ха,ха
    плаши, ако не ми дадете куклите, ще си взема парцалките!абе, киро, що си мислиш, че ще плачем за правителството ти?!? 7% гласоподаватели имате, другите 3 са на дб и поставяш условия?!? не станаха ли много, май искаш в парламента да имаш безгласен нотариален печат?!? е, не си познал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари