Кирил Петков: Няма да ни видите в нито един мандат в коалиция с ГЕРБ

1
"Имаме 16 политики, които са ни важни - от пенсии до минимална работна заплати", добави Петков
"Имаме 16 политики, които са ни важни - от пенсии до минимална работна заплати", добави Петков Видео: btv

"Имаме 16 политики, които са ни важни - от пенсии до минимална работна заплати", добави Петков

Това, което ще се случи във вторник (б.р. среща между ГЕРБ и "Продължаваме промяната), е това, което ние обявихме преди месец и то е, че ще бъдем конструктивна опозиция. Имаме 16 политики, които са ни важни и защото са важни за българския народ – от пенсии до минимална работна заплати и сме готови да говорим с всяка политическа сила за тях, но трябва да е в Народното събрание, да е пред камери и никой да не се заблуждава, че това ще бъде разговор за коалиции, подкрепи на мандати.

Това заяви в студиото на „Тази събота“ по bTV съпредседателят на „Продължаваме промянатаКирил Петков и допълни, че няма да има коалиция ГЕРБ-ПП в нито един от мандатите.

Ясно казваме, няма да подкрепим първия мандат, 16 приоритета са ни и важни и като опозиция ще ги подкрепим, който и да ги предложи. Показваме на ГЕРБ как трябва да се правят нещата. Миналото на старите договорки в тъмни стаички не работи с нас“, добави той.

Петков добави, че ГЕРБ не трябва да кани само ПП на разговори, а всички партии.

Това е начинът, по който се прави. Вижте от 240 депутати дали можете да формирате 121. Ако ли не кажете на българския народ: „Не се справихме, не можахме“. След това мандатът ще дойде при нас. Ние ще направим точно това. Ще поканим абсолютни всички партии за да видим коя партия какви политики вижда, че трябва да се случат. Не за коалиции“, допълни бившият премиер на страната.

Той допълни, че не вижда нито един човек в групата на ПП, който да мисли, че може да изневери на своите обещания пред изборите.

"Най-доброто, което Иван Гешев може да направи, е да подаде своята оставка", така Петков отговори на въпроса защо ПП не са отишли на срещата с главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    daskal
    Този откачалник е на още пици с кристали и оргии, а този, който го каза това, е банкянският изверг с кюлчетата, като и двамата продадоха България на агресора сащ, вместо да идат и лично да воюват, те въвлякоха цяла държава България!
  • 3
    6
    .до 3 и 4
    Сменете хапчетата или кажете на Кирж да даде други кристали. Тези нещо разкриват малоумието ви
  • -1
    5
    до 3
    Извинявай, мангал, ама ти си останал болшевик! Не бъркам нищо , не ми се бъркай защото си прост.:)
  • -3
    4
    1- и банкялия
    В следващия парламент няма да видим свирепия престъпник от СИК, който ограби, срути и съсипа България! Защото ще бъде при бай Ставри, а циганите там ще му порят задника! Ей, лакей банкянски, имаш много здраве от Кирил Петков! Я тичай да пометеш двора там, че СИКаджията нещо го е схванал кръста, а и мозъкът му отказва!
  • 0
    3
    русенски селяндур N2
    Ей, гербопитеко и банкянски лакей! Ама, ти наистина си много прост и много тъп! Объркал си Кирил Петков с учиндолското сакато чудовище, което две години се подиграва с народа ни и разиграва държавата, за да угоди на сарйския проектант на чалгарската му сбирщина, на СИКаджийската мутра и мафиотите им, от които Сакатият Чалгар винаги е бил неразделна част! Изхвърлен на бунището беше Сакатият коварен и мръсен чалгар от Учиндол, нищожество N 2! А Кирил Петков винаги ще бъде в политиката, той е високо образован, интелигентен и почтен млад човек, а не дъртак - пожарникар със солиден стаж в СИК като магистрален бандит; когото Мафията направи дори "български" премиер, за срам на великата ни някога държава! Абе, така или иначе си ес обадил, я бягай до първата аптека да купиш десетина пакета памперси и да иг занесеш на Сакатия Чалгар! Има сведения, че редовно е напикан, а и друго нещо върши в гащите си, понеже о още не може да се съвземе от мощния шут, който българският народ му удари в насрания задник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари