Румен Радев: В желанието си да уцели мен, Кирил Петков простреля Нинова

0
Премиерът призна, че България изнася оръжие за Украйна
Премиерът призна, че България изнася оръжие за Украйна

Премиерът призна, че България изнася оръжие за Украйна

Интервюто на премиера пред „Гардиън” е много показателно. Той призна, че България изнася оръжие за Украйна. В желанието си да уцели мен, той простреля Нинова, която оглавява комисията, която издава разрешителни за това оръжие”.

Това коментира президентът Румен Радев от авиобаза „Граф Игнатиево”, предаде БГНЕЦ, цитирайки Нова телевизия.

Според президента френското предложение за Северна Македония съдържа голяма част от основните български изисквания, но можеше да е по-успешно, ако политици са обърнали по-голямо внимание към целия процес. "Ако дипломатите от МВнР разчитаха не само на президентската институция, не пилееха много време и енергия да вкарат разнопосочната политика на министър председателя в приемливи рамки”, каза Радев.

Що се отнася за гаранциите за културно-историческото наследство, вчера народните представители гласуваха празен чек, няма необходимите механизми и срокове за защита. Следващите български правителства ще са в настоящето положение – да водят безплодни спорове с македонската страна”, смята президентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Крайно време беше това коалиционно "приятелство" между ПП и БСП да приключи. Очаквах, че ще приключи по време на предизборната борба, когато всеки започне да дърпа чергата към себе си и почнат да излизат "кирливите" ризи, но явно нервите не издържаха и започнаха по-рано.Сега очакваме отговора за Корнела. Но по-важното е друго, че няма абсолютно никакъв смисъл в коалиция между ПП и БСП. Освен ако ПРОМЯНАТА не е поредното творение на бившата ДС. Ако това е така стана ясно и защо беше отстрелян Никола Минчев - ерудиран, възпитан и с произход. Представям си как се е чувствал, когато всеки ден е гледал замесените в убийството на неговия дядо /т.е. прадядо/. Но това се налага на много българи - да гледат ежедневно как в България няма възмездие и как отрочетата на убийците на елита на държавата вече 75 години се разхождат необезпокоявани или владеят заграбеното през годините.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари