Кирил Петков назначи кадър от кабинета "Борисов"

1
Йордан Божилов е новият заместник-министър на отбраната
Йордан Божилов е новият заместник-министър на отбраната Снимка: БГНЕС

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на отбраната е назначен Йордан Божилов

Това съобщиха от Министерския съвет.

Божилов има над 20 години трудов стаж в Министерството на отбраната като е преминал през различни длъжности и структури в министерството - главен експерт, началник на отдел, заместник-директор на дирекция "Политика за сигурност и отбрана", директор на дирекция " Международно сътрудничество", началник на кабинета на министъра на отбраната в първото правителство на Бойко Борисов.

Божилов има магистърска степен по политология от Московския държавен университет и магистърска степен по право от Университета за национално и световно стопанство. Има завършени курсове и специализации в Женевския център за политика за сигурност, Европейския център за изследвания по сигурността Джордж Маршал, Германия и Колежа на НАТО в Рим.

Йордан Божилов е основател и първи председател на организацията "Софийски форум за сигурност", която се специализира в изследвания и организиране на събития в областта на сигурността, отбраната и международните отношения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Хм...
    Няма да се учудя, ако назначи и Бойко за съветник. На един акъл са, въпреки Харвард....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари