Кирил Петков: На нас не може да ни се предлагат сделки, за да ви излъжем

1
Имаме 10 дни, в които ще може да говорим с всеки депутат, който иска да ни пита какви са приоритетите, стъпките
Имаме 10 дни, в които ще може да говорим с всеки депутат, който иска да ни пита какви са приоритетите, стъпките

Имаме цяла седмица, даже 10 дни, в които ще може да говорим с всеки депутат, който иска да ни пита какви са приоритетите, стъпките. Няма нищо задкулисно в това. Аз от самото начало заявих, че тези разговори ще започнат

Това заяви министър-председателят Кирил Петков, който се включи в демонстрацията пред Народното събрание, предава Дарик.

Има толкова много хора, които искат да има България без задкулисие. Утре ще има достатъчно полиция на протеста. Г-н Рашков гарантира за това. Промяната зависи от всички нас. Непрекъснато говорим с различни депутати. Тук е въпросът на страх и отговорност. Надявам се много хора да направят тази стъпка, която изглежда страшна, но е отговорна", добави Петков.

"На нас не може да ни се предлагат сделки, за да ви излъжем", така Петков се обърна към хората, събрали се на демонстрацията.

"Идеята, че г-н Рашков ще стане шеф на КПКОНПИ ги ужасява", смята премиерът.

Петков скандира - "мафията вън".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    ??
    Този все повече прилича на шут! сащ го назначиха в България, но видяха, че е толкова зле, че виновен беше сащническият посланик и го отзоваха! про100$ к!р0 е посмешище, шут, който срами чуждата за него България! Да заминава за сащ - родината му! Така и не разбра, че българските ценноти са български, а не европейски или сащнически! Смениха зависимостта с нова зависимост - от сащ и ни облъчват добрзкрай с простотии! Не вярваме на про100$ к!р0, защото той е от малцината, нарушил грубо Конституцията на България, но твърдял, че не го е правил. България трябва да заклейми сащ за агресор!
  • 2
    4
    Гражданин
    Безочието му е безгранично.За съжаление избираме не между добро и зло,а между по-малко и по-голямо зло.
  • 0
    3
    До русенец
    В момента ББ изглежда направо песен, нали...
  • 7
    2
    Бизнес
    Точно така киро, сделки никой не може да ти предлага. Сделки може да ти налага Бай ти Дън, и не само, че ще ти ги наложи, но и ще ти превие шийката, и ще ти набие кратуната куха!
  • 1
    1
    русенец
    Колкото повече слушам Кирчо и шайката му, толкова повече ми липсва Тиквата и неговите дебили. Президентът откъде ги изкопа тези и кой му ги наложи?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари