Кирил Петков: Води ни основополагащата мотивация България да бъде изкарана от задкулисието

0
Той заяви това след късно заседание на ръководството на ПП и депутати от парламентарната група
Той заяви това след късно заседание на ръководството на ПП и депутати от парламентарната група Снимка: Кадър bTV

С парламентарната група потвърдихме нашите ясни виждания, че ни водят принципите и основополагащата мотивация България да бъде изкарана от задкулисието

Това заяви премиерът и съпредседател на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков, след късно заседание на ръководството на партията и депутати от парламентарната група, предаде БТА.

По-рано днес вотът на недоверие срещу правителството, внесен от опозицията от ГЕРБ-СДС на тема икономическа и финансова политика, бе подкрепен от парламента с 123 гласа „за“ и 116 „против“.

Някакви хора, които не са в парламента, контролират депутатите си. Това искаме да бъде нещото, които никога няма да се повтаря за България“, каза Петков за гласувания вот на недоверие към кабинета.

Кирил Петков посочи още, че това може да стане, ако „Продължаваме Промяната“ победи на следващите избори и получи мнозинство от над 121 депутати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    До Бобо - 2
    Грешиш, последната миза е била 3 милиона, сега може и по-висока да стане. Почвам да вярвам на Делян Добрев /май за първи път/, че на ден 10 милиона заминават в неизвестна посока от високите цени на горивата
  • 1
    2
    Бобо
    Стана ясно че той не пазарува .Други го правят чак им е странно как така той не го прави !Ама айде да го плюем щото друго не ни идва на главата !Политика се прави и по друг начин бе не е само с пари!
  • -1
    1
    Бай Чеп
    Нагъл - по-нагъл - най-нагъл - Киро Ментака! Защо ще предлагаш в същия парламент дето те изрита същия мин. съвет? Разчиташ май да напазаруваш депутати! Това с купуването и продаването на гласове само за циганите ли важи? Бойко PDрашков няма ли да им напише предупредителни протоколи?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари