Кирил Петков към ГЕРБ: Хора, продължете да вървите с нас

0
Целта ни е и във ВСС, и в регулаторите хората да са независими
Целта ни е и във ВСС, и в регулаторите хората да са независими Снимка: NOVA

Целта ни е и във ВСС, и в регулаторите хората да са независими

ПП-ДБ все още няма обратна връзка от ГЕРБ-СДС за предложения меморандум за управление. Това каза в ефира на „Здравей, България” съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Предполагам, че ще го прочетат внимателно, ще го анализират и ще вземат решение”, каза Петков.

„Ние казваме следното – 3/4 от властта не е в парламента и правителството. Цената на тока зависи повече от КЕВР, цената на мобилните ви телефони – от КЗК. Какво ви се случва в банката и какви лихви имате, и какви кредити взимате, зависи от КФН. Какво се случва в телевизиите зависи от СЕМ и КРС. Ние казваме така на ГЕРБ - за да продължим заедно, за да има смисъл, трябва да променяме тези регулатори, от които хората чакат да се случи нещо по-добре. Искаме всички назначения в тези регулатори да минат през трудна и прозрачна процедура и никой да няма контрол над тях. Важно е никой политик да не може да вдигне телефона на регулатор и да предупредели решението”, каза Петков, предаде NOVA.

„Нашето предложение към ГЕРБ е: Хора, продължете да вървите с нас. Да направим така, че да не се притесняваме защо сме си свършили работата. Когато ме избраха за премиер, същият ден се качи цената на тока. Защо? Защото цената на тока не зависи от министър-председателят, а от КЕВР. Задачата е никой политик да не може да им повлияе”, подчерта Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Хора, продължете...
    Хора, от ГЕРБ продължете да крадете с нас - това е истинското послание в думите на Кирчо. А ГЕРБ са доказани крадци, така, че обединявайте се!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари