Кирил Петков: „Хартиената коалиция“ е съвсем възможна

0
Ужасно съм разочарован от това, което ГЕРБ, ДПС и БСП направиха в последните часове, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната“
Ужасно съм разочарован от това, което ГЕРБ, ДПС и БСП направиха в последните часове, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната“ Снимка: Личен архив

Ужасно съм разочарован от това, което ГЕРБ, ДПС и БСП направиха в последните часове, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната“

Днес виждаме доста добра координация между ГЕРБ, ДПС и БСП, така че тройна коалиция, както ние я наричаме "хартиената коалиция“ е съвсем възможна. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на Агенция "Фокус“.

"Дори когато решиха да махнат отпечатката от машините да бъде част от изборните книжа, това показа абсолютна готовност за подмяна на вота и реално работа срещу българския интерес и те го направиха много координирано. Така че всичко може да се очаква“, смята той.

"Ние, когато дадохме тези гаранции, които изисквахме, искахме да видим дали този парламент е способен да поема отговорност с ясни политики, като еврозоната, Шенген, социална политика. Искахме да видим дали тези партии могат да надскочат себе си. Това, което видяхме, че не могат. Те пристъпиха всички граници във връзка с баланса между хартията и машините. Те ги направиха тези машини пълни принтери, което означава, че няма как те да подкрепят едно правителство на малцинството с антикорупционна политика“, изтъкна Петков.

По думите му тази сутрин са им дали последен шанс протоколите от машините поне да стоят някъде в документацията, но когато е видял, че и на това не са готови, вече се е открил ясен мотив, че се отива на избори и се подменя вота.

"Ужасно съм разочарован от това, което тези три партии направиха в последните часове. Една такава тройна коалиция би била опасна“, подчерта съпредседателят на ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари