Кирил Добрев изключен заради капитализъм и НАТО

0
От всички безумни мотиви, останаха най-безумните, а именно, че на Бузлуджа Нинова била освиркана от мен, някак си, докато в същото време съм на морето
От всички безумни мотиви, останаха най-безумните, а именно, че на Бузлуджа Нинова била освиркана от мен, някак си, докато в същото време съм на морето

Той изрази съжаление, че бившите му съпартийци са се скрили зад един младеж

"Момчето, представляващо изпълнителното бюро, е роден тогава, когато аз съм станал партиен член", казва още Добрев. 

"Нито дума не се чу по основните обвинение към мен - за това как съм работел за друга партии, нито дума как съм нарушавал устава и програмата на БСП. От всички безумни мотиви, останаха най-безумните, а именно, че на Бузлуджа Нинова била освиркана от мен, някак си, докато в същото време съм на морето. Остана и „обвинението", че съм засегнал емоционалната крехкост на другаря Зафиров. Благодарение на изслушването обаче стана ясно, че записът, в който уж налитам на бой, е незаконен, а преструващият се на репресиран си е изтеглил иска и делото е прекратено", обяснява още Добрев.

Той добавя, че към старите мотиви вече ще има нови.

"Чух в изказванията на член на контролната комисия нови основания за изключването ми: това, че съм капиталист, че съм „за" НАТО и ЕС и трябва да една година, докато трае наказанието ми, да преосмисля вижданията си", пише още Добрев.

Припомняме, че той бе изключен на 30 декември 2021 г. на неприсъствено заседание на Националния съвет на БСП по предложение на Изпълнителното бюро на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари