Кино училище за деца за първи път в Русе

1
То ще продължи 3 дни, посветени на три уникални изкуства
То ще продължи 3 дни, посветени на три уникални изкуства

Кино училище за деца ще се състои за първи път в Русе

То ще продължи 3 дни, посветени на три уникални изкуства: Анимация, фотография и телевизия и влогърство.

Деца на възраст от 8 до 13 години сами ще измислят и заснемат свой кратък анимационен филм, ще научат как се прави видео репортаж и как се проявят снимки на хартия с метода cyanotype.

Създадените филмчета в деня за Анимация ще могат да участват в „Детска Киномания“- първият български детски филмов фестивал, за кино творчество, създадено само от деца.

Кино приключението ще се проведе на 6, 7 и 8 май, а края му ще има обща прожекция и всички участници ще получат грамота.

Обучението се осъществява от Стартъп Фектъри по проект „Развитие на дигитални и предприемачески умения в Русе и региона“, в партньорство с NIM Animations и с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Повече информация: https://startupfactory.bg/dizayn/kino-uchilishte-za-deza-v-ruse/

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари