Алек Болдуин влезе в болница

0
Актьор ще бъде аут от киното за няколко месеца, защото е претърпял смяна на тазобедрена става
Актьор ще бъде аут от киното за няколко месеца, защото е претърпял смяна на тазобедрена става Снимка: Инстаграм

Актьор ще бъде аут от киното за няколко месеца, защото е претърпял смяна на тазобедрена става

Алек Болдуин влезе в болница. Известният актьор ще бъде аут от киното за няколко месеца, защото е претърпял смяна на тазобедрена става.

Жената на холивудската звезда съобщи новината, споделяйки в Instagram, че въпросната интервенция била необходима от дълго време.

„Преживели сме толкова много заедно…“, написа инструкторката по пилатес и сподели снимка с мъжа си от болничната стая.

По думите на Хилария, тя се надява, че след смяната на ставата Алек ще се раздели с хроничната болка, която го мъчела отдавна.

Жената, която напълни къщата на актьора със седем деца, благодари на целия екип, който се погрижил за нейния съпруг.

На кадъра, споделен от Хилария, тя е легнала до 65-годишния Болдуин, който е по пижама.

Половинката на звездата посочва още, че в най-скоро време той ще може да промени значително качеството си на живот.

Алек благодари на жена си за подкрепата

Явно смяната на тазобедрената става е минала отлично и актьорът се чувства добре, защото вече използва мобилния си телефон. След като жена му отправи благодарности към лекарите, той не пропусна да я поздрави, пише Tialoto.

„И ти. Благодарение на теб“, сподели той под публикацията на Хилария.

Болдуин явно е чакал да приключи снимачният процес по филма „Rust“, за да има достатъчно време за възстановяване. Припомняме, че работата по продукцията, при която при инцидент застреля своя колежка, приключи на 15 май.

Хилария Болдуин ще разчита на бавачка за децата

Както знаете, известната двойка има цели седем деца. Кармен – най-голямата им дъщеря, е на 7, а най-малката – Илария, е само на 8 месеца.

Понеже Алек остава в болница за известно време, а след това ще се учи да се движи с новата става, неговата съпруга ще трябва да разчита на чужда помощ за малчуганите.

Най-вероятно инструкторката ще разчита на домашна помощница и бавачка, за да се справи с отглеждането на децата и приготвянето на храната им.

Междувременно, преди актьорът да бъде приет в болница, неговата жена обеща на последователите си, че отново ще споделя свои видеа с упражнения за стягане на тялото след раждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари