Ким Кардашиян се подложи на драстична диета, за да се напъха в рокля на Мерилин Монро

1
Това е роклята, която е на 60 години и тя я носеше, когато изпя "Честит рожден ден" на президента Джон Кенеди през 1962 г., коментира Кардашиян пред кореспондент на "Вог" на червения килим
Това е роклята, която е на 60 години и тя я носеше, когато изпя "Честит рожден ден" на президента Джон Кенеди през 1962 г., коментира Кардашиян пред кореспондент на "Вог" на червения килим

Всички погледи на Мет Гала бяха насочени към Ким Кардашиян, която премина по червения килим заедно с Пийт Дейвидсън

Но роклята на риалити звездата беше това, което прикова погледите на всички, пише "Пийпъл", предаде LadyZone.bg.

41-годишната Кардашиян е взела под наем една от най-емблематичните рокли на Мерилин Монро - тоалетът "Честит рожден ден, господин президент", като бляскавият й стил беше допълнен с диамантени обеци и бяло кожено яке.

"Това е роклята на Мерилин Монро, която е на 60 години и тя я носеше, когато изпя "Честит рожден ден" на президента Джон Кенеди през 1962 г.", коментира Кардашиян пред кореспондент на "Вог" на червения килим.

Но да влезе във винтидж роклята не е било лесна работа. "Пробвах я и не ми ставаше. Казах: "Дайте ми три седмици". Трябваше да сваля 7-8 килограма", признава Кардашиян.

"Това беше истинско предизвикателство. Беше като роля във филм. Бях твърдо решена да се вляза в нея. Не бях консумирала въглехидрати или захар от близо три седмици. Имахме парти с пица и понички в хотела след Мет Гала", допълва тя.

Проектирана от Жан Луис, роклята първоначално струва 12 000 долара и според информацията е била толкова тясна, че е трябвало да бъде пришита около Мерилин Монро преди изпълнението й пред американския президент Джон Кенеди на 19 май 1962 г. в "Медисън Скуеър Гардън" - само три месеца преди холивудската звезда да почине.

Ripley's Believe It or Not! закупува роклята от аукцион на Julien's през ноември 2016 г. за колосалната сума от 4,81 млн. долара, което автоматично я прави една от най-скъпите рокли в света.

За да допълни визията на легендарната Мерилин Монро, Кардашиян е боядисала косата си в платинено русо, а прическата й е оформена в елегантен кок.

Същевременно 28-годишният Пийт Дейвидсън я придружаваше на червения килим, носейки класически черен костюм и слънчеви очила, като държеше Ким за ръката през цялото време.

Само две вечери преди Мет Гала те направиха дебют на червения килим като двойка - в събота, по време на вечерята на кореспондентите в Белия дом, Вашингтон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари