"Километрични" опашки за безплатни билети за "Назарет" в Русе

0

Русенци извиха дълги опашки, които непрекъснато увеличават дължината си, за безплатните билети, които се раздават за концерта на „Назарет“, видя репортер на Topnovini.bg.

Получаването им става на две места в града – на касата на Доходното здание и в "Булстрад Арена", където ще бъде изнесен концертът.

Това ще стане на 13 септември, в неделя. Началният час за получаване на ценните хартийки беше 17.00, но много преди това хората започнаха да се събират. 

Важно уточнение е, че билетите осигуряват само вход, но не и място, така че желаещите да заемат по-добри позиции ще трябва да дойдат по-рано и да изслушат и подгряващите групи.

Легендарната банда ще бъде водена от новото си лице - Карл Сентънс. Певецът е известен с проектите си "Don Airey & Friends" и "The Classic Rock Show". Финасирането е осигурено от общинската фондация "Русе - град на свободния дух", местната администрация, ВН-социален проект на Еконт и частни спонсори.

Припомняме, че още в средата на май тази година стана ясно, че има подписан договор за участие на шотландските рок-динзаври в поредното издание на традиционния "Green Rock Fest".

Музикалната изява е специален подарък от организаторите за всички рок фенове в Русе.

След Джон Лоутън и Джо Лин Търнър, това са поредните звезди от световна величина, които гостуват в Русе за традиционния фестивал.

"Назарет" е шотландска рок група, която набира световна популярност през 70-те години на ХХ-ти век.

Членовете й са сред родоначалниците в стиловите направления на хард рока и хеви метъла. Формацията издава поредица успешни албуми, съдържащи хитови композици, сред които "Love Hurts" и "Hair of the Dog" - сочени като върхове в творчеството на "Назарет".

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари