Кичка пяла в "Сизър палас", но в малка банкетна заличка

0
Казусът със "Сизър палас" стана причина за ожесточен конфликт между Бодурова и дует "Ритон" в къщата на ВИП Брадър
Казусът със "Сизър палас" стана причина за ожесточен конфликт между Бодурова и дует "Ритон" в къщата на ВИП Брадър

Кичка Бодурова е пяла в "Сизър палас", но умишлено или не пропуска едно важно уточнение - че е имала участие в малка банкетна заличка. Лично познавам човека, който я покани да зарадва българите в Лас Вегас през 1999 година. Той е архитект, но няма да издам името му, защото не смятам, че е коректно. Това казва пред България днес Йорданка Христова. Изпълнителката разяснила пред вестника, че публиката на Кичка била малобройна, а домакинът платил всички разноски по ВИП-партито, пише БЛИЦ.

"Нека бъдем реалисти - Кичка не е пяла в залата, където концерти са изнасяли Селин Дион и сър Елтън Джон. Не знам защо твърди това. Тя просто се е отзовала на поканата за частно парти в по-намален състав. Тогава в САЩ нямаше толкова много българи, колкото работят и живеят сега. Сестра ми повече от 18 години се препитава в Америка, а аз имам десетки познати на континента, наясно съм и с конкретни подробности около участието на Кичка, но не желая да влизам в тях", казва Йорданка Христова.

Казусът със "Сизър палас" стана причина за ожесточен конфликт между Бодурова и дует "Ритон" в къщата на ВИП Брадър. Здравко и Катя директно обвиниха Кичка в лъжа. Според тях изпълнителката си измисля всевъзможни участия на места, където няма шанс да бъдат осъществени. Кичка пък не им остана длъжна и ги удари по най-болното - че нямат деца. 

В същото време в. "Жълт труд" също е разровил за истината около участието. Докато "ВИП Брадър" чака официално становище от "Сизър Палас", дали Кичка Биодурова наистина е имала концерт там, журналистите се свързали с живеещата в чужбина вдовица на музиканта и композитора на песента "Обичам те, майко България" Илия Кънчев, с молба да се разрови в архивите на съпруга си и потърси някакви доказателства за това. Още повече, че самата Кичка обяви, че Илия е свирил на концерта в култовото казино.

След два дни ровене Агнеса Кънчева изпратила на журналистите афиш за участието на Кичка и Илия в "Сизър Палас" и отзив на вестника на живеещите в САЩ българи.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари