Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Кеят преди заличаването

17

Нямам ДУМИ.

Каквото беше, туй то.

Придобивка от герберастите в Русе

Автор: Иван Данчев
(Автор: Иван Данчев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    19
    Ние ВрАбЧеТаТа
    Всеки ден сме там и казваме: Кеят е ОсРаН.
  • -2
    18
    да
    Питайте хората които живеят там как е, вие дето веднъж месеца излизате от чародейките нямате думата. Вярно беше сборен пункт на градските пиянки и наркомани, сега те поне са си намерили други места.
  • -1
    17
    До Драган
    Стига дрънка глупости.Кеят е осран.С тоя или оня кмет все тая.Аман от визираните "ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ".ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАКТИКИ ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА.ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАКТИКИ ВЕЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЯВАТ МЪЖЕ ИЛИ ПОНЕ ЦЕЛТА Е ТАКАВА КАТО СЕ ЖЕНЯТ ЕДИН С ДРУГИ.И НА ТЕЗИ БЪДЕЩИ ПРАКТИКИ ЛИ ДА ЛЕГНЕМ ПО ОЧИ,А ДРАГАНЕ? ОТИВАЙ В "ЕВРОПАТА" ТАМ СЕ ОЩАСТЛИВЯВАЙ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАКТИКИ. .........ЕВРОПЕЕЦО.....
  • 2
    16
    Драган
    Без значение ГЕРБ или БСП. До хората, които са писали тази статия: 1. Организираната групичка от тролове в този сайт, който от 5 години обслужва поне Кмета на Община Русе Пенчо Милков - не се тревожете, повече няма да бъде Кмет. 2. За Кея - има нужда от зеленина - факт. Защо преди да пуснете тази статия, не си направихте труда, да прочетете колко много европейски практити и варианти има, да се засади там голяма зелена зона чрез водоизточници ? Това знаете ли от Кого зависи ? От Управата на града! Всичко е възможно, престанете да насаждате омраза и агресия сред разделеното ни общество!
  • 3
    15
    До 13
    Кой е споменал в коментар 11, че става дума за Изключително добрия ни кум-ет? Какво е клеца и ръца ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари