КЕВР обсъжда цените на тока и парното от юли

0
Къде се очаква поскъпване
Къде се очаква поскъпване Снимка: БГНЕС

Къде се очаква поскъпване

Енергийният регулатор обсъжда увеличението на цените от 1 юли. Какво точно е заложено, според последните разчети Комисията за енергийно и водно регулиране предвижда драстично поскъпване на парното- средно с близо 40 на сто.

Очертава се, най-солени сметки да плащат в Разград и Велико Търново. Там скокът е съответно над 51% и 45 на сто. Въпреки, че официално дружеството в София искаше 29% по-висока цена, комисията заложи парното в столицата да поскъпне с близо 39 на сто. Битовите потребители ще плащат и по-скъп ток, припомни Нова телевизия.

Според предварителните разчети, най-сериозно увеличението ще усетят абонатите на "ЕНЕРГО-ПРО" - близо 5 на сто, следвани от тези на EVN с малко над 3 на сто. Най-малко е поскъпването за абонатите на "Електрохолд", бившето ЧЕЗ с 2.39%

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари