Катя Близнакова: Отврат! Намерих човешки зъби в пакет с брашно

1

Думи не ми стигат! Яростна съм!  Сган сме! Сган!, пише певицата

Не толкова често, но се случва да открием странни неща в закупената от магазина храна.

Наскоро жена беше споделила в социалната мрежа Фейсбук, че е открила телбод в баничка. Майка пък бе намерила доста голям размер стъкло в бурканче с бебешко пюре.

Родната певица, поетеса и актриса Катя Близнакова също попадна на шокираща находка. В личния си акаунт във Фейсбук тя написа гневно, че в брашно е открила счупени човешки зъби.

"Думи не ми стигат! Яростна съм! Замесвайки тесто намерих счупени човешки зъби. Е, как е възможно, бе? Отврат! Изхвърлих 5 кг. брашно! Сган сме! Сган!", гласи публикацията на Близнакова, предава Glasnews.bg.

Не е ясно как зъбите са попаднали в брашното, а в коментарите под публикацията пишат, че това не са зъби, и че е хубаво брашното да се пресява преди употреба. Катя обаче отбелязва, че тя точно по този начин е попаднала на шокиращата находка - с пресяване на брашното.

"Работила съм за кратко в цех за пакетиране на брашно. Беше преди години, не помня марката, но помня, че сутринта трябваше да удряме задължително по металните фунии и тръби, в които се изсипват чувалите, за да няма плъхове или мишки и да се смелят заедно с брашното", признава Торосян Байрактарова.

Жена пък споделя, че е попаднала на брашно с цяло семейство мишки в чувала.

"Кате, аз откакто намерих мишка - цяло семейство, го върнах на фирмата производител. Изпратиха ми нов чувал 5 кг. с мишенци, него също върнах и си поисках стойността на парите за брашното и теглото, че до София на адрес е почти 20 лв. с наложен платеж. Върнаха ми парите и големи извинения, изпратиха за тяхна сметка нов чувал, дадох го на един беден човек", коментира Нели Дачева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари