Като няма качество, има количество

2
Елена Гунчева: "Нулата, умножена по което и да е число, води до нула. Истината за българското правителство"
Елена Гунчева: "Нулата, умножена по което и да е число, води до нула. Истината за българското правителство" Снимка: Фейсбук

Още двама заместник-министъра на здравеопазването ще си имаме. Да се радваме на количеството, за качеството е ясно, че две маски на двама човека не могат да разделят

Гербоидната резервна скамейка с калинки се оказа безкрайна, пише Елена Гунчева в Свободно слово.

И без съмнение единствените качества са хищничество и алчност. Съчетани с убийствена некадърност и липса на интелект.

Заповедите, бълванни като помия от Министерството на здравеопазването, се бият жестоко със здравия разум и елементарна логика и професионализъм. На принципа залудо да се прави нещо, та да не забележат хората колко са некадърни и как не знаят какво да правят.

От март досега много хора умряха яко. Не заради ковида, а заради липсата на елементарна организация в болниците и жестока алчнност за усвояване на пари. Тази вечер отново по новините показаха двама души, починали на стълбите на болница в Пловдив, разкарвани като псета по различните сгради и оставени да умрат. От лекари, положили Хипократова клетва…….Но виновни няма. Само отишли си напразно съпрузи, бащи, майки, деца……няма виновни на територията.

Затова – още два броя калинки. Да си имаме. Само че количеството е преминава в качество. Нулата, умножена по което и да е число, води до нула. Истината за българското правителство!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари