Въоръжен с бутафорен пистолет е ограбил бензиностанция заради неизплатен кредит

0
Бандитът опрял "оръжието" в главата на служителка и взел над 1500 лева
Бандитът опрял "оръжието" в главата на служителка и взел над 1500 лева Снимка: iStock / архив

Бандитът опрял "оръжието" в главата на служителка и взел над 1500 лева

Маскиран мъж е ограбил бензиностанция заради неизплатен кредит. Насилникът опрял пистолет в главата на служителка и взел над 1500 лева, съобщават от полицията в Хасково.

Инцидентът е от 12 март, а всичко се е разиграло, докато служителката отчитала дневния оборот. По думите ѝ той опрял пистолет в главата ѝ и взел сума от над 1500 лева.

След като завързал ръцете й, задигнал мобилния ѝ телефон, пет кутии цигари и избягал. Минути след като успяла да се освободи, служителката се обадила за помощ и дала описание на извършителя.

Ден по-късно заподозреният за грабежа бил задържан в района на с. Патреш, област Велико Търново.

Пред разследващите той признал за грабежа и разказал подробно за действията си. Като мотив посочил, че имал да изплаща кредит от предишен период.

Намерен е и пистолетът, който се оказал бутафорен, но на вид истински.

Мъжът е задържан за срок от 72 часа, като му е повдигнато обвинение. Според закона наказанието за подобно провинение е лишаване от свобода от 3 до 10 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари