Автомобил се вряза в опашка от тирове в Русе, няма инцидент с патрулка

16
Информациите, че в катастрофата е участвала и патрулка, не отговарят на истината
Информациите, че в катастрофата е участвала и патрулка, не отговарят на истината Видео: Русе Медиа

В ранните сутрешни часове лек автомобил „Фолксваген Поло“ с русенска регистрация, движещ се от Русе към Мартен, се е забил в турски тежкотоварен камион

Тирът е изчаквал на опашката, която се е завъртяла от двете страни на бул.“Тутракан“ по пътя Русе - Силистра за преминаване през Дунав мост, съобщава Русе Медиа. 

 Шофьорът на камиона е спял по това време.

Щетите са само материални, а информациите, че в катастрофата е участвала и патрулка, не отговарят на истината. Подобни твърдения бяха разпространени в социалните мрежи. Полицейският екип само е обслужил произшествието, а както се вижда и от снимките и видеото, леката кола е пострадала само отпред, където се е ударила в ремаркето на тира.

Инцидентът е станал малко преди отклонението на зона „Тегра“, където екип от полицията регулира движението и пропуска поетапно камионите да се редят на опашката от Мартен към Дунав мост. Огромните колони предизвикаха поредно недоволство и от изчакващите шофьори на тирове, и от водачите, които пътуват сутрин по направлението Русе-Мартен-Русе, тъй като продължава да няма решение на проблема и трафикът е изключително затруднен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    марто
    Зона Тегра , а бе напиши си КТМ-то да те разберем ! Иначе звучиш : " Извади го да пръдна "
  • 4
    3
    оня
    Границата да стане като м/у Германия и Франция.
  • 3
    2
    За огромно съжаление
    Поредното правителство, което ни изтезава с тези тирове.
  • 16
    1
    русенец
    Първо - на тези тирове не им е мястото там и второ - този мост не е проектиран да поема такъв голям трафик. Крайно време е да се построи още един мост, който да поеме тежкотоварния трафик, а сегашния да остане само за леки коли и автобуси.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари