Късо съединение подпали барче до Корабната гимназия в Русе

4
Установено е, че задимяването е възникнало от късо съединение на кафе машината зад бара в заведението
Установено е, че задимяването е възникнало от късо съединение на кафе машината зад бара в заведението Снимка: Dunavmost, архив

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на три сигнала

За времето от 09:08 до 09:50 ч. екип от Първа РСПБЗН е посетил блок „Съединение“ в Русе, след сигнал за възникнало запалване на сажди в комин във вход "А". Екипът не е извършвал охлаждане на комина, направили са проверка за наличие на прегряване в апартаментите, до които са имали достъп и са извършили дежурство до отслабване на горенето. Не са установени щети.

В следобедните часове на деня, между 15:42 и 16:20 ч., екип от Първа РСПБЗН е реагирал на сигнал за възникване на запалване на поляна на ул. "Кръстец". Пожарът е ликвидиран без щети.

Тази сутрин, за времето от 06:58 до 07:30 ч., служители от Първа РСПБЗН са били изпратени на сигнал за задимяване в барче на пл. „Васил Левски“ в Русе, в района на Корабната гимназия. Установено е, че задимяването е възникнало от късо съединение на кафе машината зад бара в заведението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    до Алооо
    Ти къде живееш? Техникумите отдавна ги прекръстиха на професионални гимназии - проф. гимназия по корабоплаване, проф. гимназия по механотехника, проф. гимназия по облекло и т.н.Чак сега ли забеляза? Алооу
  • 7
    2
    Хммм
    Ами откакто фейсбука окрили завършилите ги и ги направи експерти по вирусология генетично инженерство и геополитика.
  • 3
    1
    Алооо
    От кога професионалните училища станаха гимназии? Корабния, Даша, Механото, Текстила, Облеклото, ТОХ-а...... това са техникуми?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари