Късно е за жалби

0
Емил Димитров прояви небивала дързост
Емил Димитров прояви небивала дързост Снимка: БГНЕС

Новият екоминистър усети проветливостта на поста, с който се сдоби покрай поредното гърмене на бушони от Баце.

Емил Димитров дори прояви небивала дързост, оплаквайки се от шумните екшън акции на прокуратурата. Явно гледаме много филми за Рамбо в Пловдив, иронизира той зрелищното задържане на шефката на местната Басейнова дирекция. Сега ли осъзнава, че настоящата власт е "замръзнала" в евтини пиар акцийки, имитиращи нискобюджетни, макар и касови екшъни? Красимир Каракачанов също се усети как Баце пази имиджа на ГЕРБ и хората си, а "пуска по пързалката" клакьори и второстепенни фигури, обикновено от коалиционните партньори, пише Павлета Давидова за вестник ДУМА.

Осъзнал, че сам може да падне на мушката на Главния каскет, Ревизоро не го атакува директно. За всеки случай се овъртоли в обяснения за премиерското благоволение. Дава си сметка, че ответният удар може да е тежък.

Каракачанов прави опит да запази хората си. Късно е за жалби. Не знаеше ли на какво хоро се хващаш, когато пристана на Баце? Безплатен обяд няма, а тежките маси все някога трябва да се раздигат. Не е хубаво да си последен на партито. Късно е, когато продадеш душата си на дявола, няма смисъл да плачеш от последствията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари