Кървава баня в училище!

0
Ей, дебелак! Това са последните думи на 16-годишния ученик преди да бъде намушкан до смърт
Ей, дебелак! Това са последните думи на 16-годишния ученик преди да бъде намушкан до смърт

Ей, дебелак! Това са последните думи на 16-годишния ученик Бейли Гуин, преди да бъде намушкан до смърт от съученика си, когото обижда.

Трагедията се разиграва в коридорите на частно средно училище в шотландския град Абърдийн. Тийнейджърите са в голямото междучасие и бабаитите започват да раздават епитети и правосъдие. Бейли попада на грешния човек.

В пристъп на ярост съученикът му вади сгъваем нож и го ръга няколко пъти в гърдите. Всичко става за секунди. Наоколо гъмжи от деца и учители. Никой не може да реагира навреме. Когато кръвта започва да шурти от тялото на Гуин, няколко души опитват да я спрат с ръцете си до пристигането на линейката, предаде "България днес".

"Намушка ме", успява да каже Бейли, преди да затвори очи. На път за болницата умира. Лекарите в спешното не успяват да го спасят. Инцидентът спира работата в училище за повече от няколко дни. В класните стаи се изсипват куп полицаи, които разпитват всички ученици за мотивите на убийството. Малцина се тези, които говорят пред органите на реда. Повечето деца са в шок от случилото се. Но единодушно признават, че вината за станалото е изцяло на Бейли. Доскоро той бил добър ученик и приятел, но когато започнал да ходи във фитнеса, се променил.

От невзрачен пубер се превърнал в истинска бойна машина с изваяно тяло. Излишъкът от тестостерон го избива на агресия. Често влиза в дуели и схватки с малки и големи. Тези, които го познават, почват да странят от него и да го избягват. Екзекуторът му също е наясно с нрава на Бейли. Затова решава да действа, преди да пострада. Задържан е, но предвид възрастта му е пуснат под домашен арест.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари