Кърджали иска Цвета Караянчева да бъде глобена

0
За къджалийци спазването на традицията е нещо много хубаво, но "за 15 човека налагате глоби, а за 250 събрани на едно място, половината без маски се подминава с лека ръка"
За къджалийци спазването на традицията е нещо много хубаво, но "за 15 човека налагате глоби, а за 250 събрани на едно място, половината без маски се подминава с лека ръка" Снимка: Фейсбук

Цвета Караянчева да бъде глобена по същия начин, както кмета на Калофер. За това настояват в сигнал до премиера, институциите и медиите граждани на Кърджали

Същото искат те и за областния управител на Кърджали Никола Чанев, пише Actualno.com 

"Кърджали на Йордановден се превърна в градски събор със стотичи хора без спазване на заповеди и противоепидемиологични мерки от Председателя на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева и областния управител г-н Никола Чанев. Ние не разбираме как така се глобява кмета на Калофер, а създателя на законите в България наруша закона и това се крие от обществеността и услужливо не се вижда", се посочва в сигнала.

За къджалийци спазването на традицията е нещо много хубаво, но "за 15 човека налагате глоби, а за 250 събрани на едно място, половината без маски се подминава с лека ръка".

"Затворихте ни бизнесите, малки местни заведения и магазини фалират, а в същото време г-жа Караянчева си прави военен парад и 200 гости в центъра на Веселчане и никой нищо не казва и се замита под чергата", пишат възмутените граждани.

"Не просто подаваме сигнал за този не морален, не хуманен, а и престъпен акт , не просто искаме глоба на Председателя на Народното събрание, а търсим своето право на живот както до сега. Колкото и да се опитваме да разберем и да бъдем съпричастни към мерките издадени от Вас, смятаме, че те явно са направени за простолюдието. Разбираме че идват и избори и вие си търсите начин да изкарате вашите гласове, но едва ли начина е чрез човешки животи! Нашият живот!", пише още в писмото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари