Кандидат за общински съветник в Симитли е бил пребит

1
Потърпевшият Добромир Айков отказал да купи членове и цели секционни комисии в града
Потърпевшият Добромир Айков отказал да купи членове и цели секционни комисии в града Видео: bTV

Потърпевшият Добромир Айков отказал да купи членове и цели секционни комисии в града

С множество жалби е залята ОИК-Симитли от началото на изборния ден. Две от тях са препратени към прокуратурата.

Кандидатът за общински съветник Добромир Айков е сигнализирал прокуратурата, че на 27 октомври около 21:00 часа в района на пазара в Симитли му е нанесен побой от трима души. По-рано през деня отказал на същите представители на партия да им купи срещу 30 000 лв. членове и цели секционни комисии в града, които са 29 на брой, предава БГНЕС.

Предложиха ми да купя всички СИК-ове на територията на общината. Това не е пазар, аз нямам такива възможности“, каза пред Айков.

След като отхвърлил „офертата“, вечерта е нападнат и бит от трима, които го заградили с три автомобила на пазара. Биячите го обвинили, че е късал плакати, а той докарал с автомобила си негов приятел, който лепял плакат с лика на жена му, която е кандидат за общински съветник.

В Симитли кандидатите за кмет с двама. Досегашният Апостол Апостолов се бори за шести мандат, а кандидат на опозицията му е Дамян Качулски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари