Кандидат за депутат: Айде, че искам баба ми да ме види по телевизията!

0
Държавата ще се оправи само когато или някой застреля тази клика, влезе в затвора, или трябва да ги чакаме да умрат от старост, заяви Георги Георгиев
Държавата ще се оправи само когато или някой застреля тази клика, влезе в затвора, или трябва да ги чакаме да умрат от старост, заяви Георги Георгиев Видео: Novini.bg

Държавата ще се оправи само когато или някой застреля тази клика, влезе в затвора, или трябва да ги чакаме да умрат от старост, заяви Георги Георгиев

Кандидатът за депутат от "Българско национално обединение" Георги Георгиев прикова вниманието на журналистите, след като ЦИК изтегли жребия за номерата, под които партиите и коалициите ще се явят на вота на 2 април.

"Айде, че искам баба ми да ме види по телевизията", прикани ги той, предаде Novini.bg.

"Имаме реалния шанс да минем 4%, да направим хаос, който не се е случвал никога. Нашата основна идея е, че няма да се закълнем. Ще саботираме този парламент, стига да успеем да съберем доста негативен вот. Държавата ще се оправи само когато или някой застреля тази клика, влезе в затвора, или трябва да ги чакаме да умрат от старост. Не искаме да участваме в това престъпно правителство", посочи още той и подчерта, че държавна субсидия не го интересува.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари