Кампанията „Капачки за бъдеще“ привлече ученици от община Ценово

1

За благотворителната кауза бяха предадени около 150 кг капачки и 10 чувала с кенчета

Ученици от четирите училища в община Ценово активно се включиха в благотворителната кампания за събиране на капачки и кенчета. Съвсем естествено, че най-ентусиазирани бяха малчуганите от началния курс. Преди няколко месеца в по-големите села бяха монтирани и контейнери за събиране на капачки. Дори сред учениците в Ценово започна негласно съревнование за повече събрани опаковки. Всеки месец класът-победител получава купа. В края на учебната година ще бъде обявено крайното класиране, а за първенците ще бъде подготвена приятна изненада.

В съботния ден за Русе отпътува един бус, натоварен с чували. По-големи ученици се включиха в акцията по товарене и разтоварване. Крайният резултат се оказа повече от обнадеждаващ. От община Ценово за благотворителната кауза бяха предадени около 150 кг капачки и 10 чувала с кенчета. По този начин учениците от община дадоха своята лепта за закупуване на петата детска линейка. Доброто дело бе увенчано с грамота за дарение на учениците и общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ivo
    Голям цирк,капачки сьбирали ,а дьржавата кьде е,загубен народ,цирк,вземете та оберете около контейнерите,добре ще е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари