Кампанията „Изненада в кутия за обувки” събира подаръци за деца в нужда

1
През 2021 година организаторите са успели да зарадват 900 деца
През 2021 година организаторите са успели да зарадват 900 деца

През 2021 година организаторите са успели да зарадват 900 деца

Кампанията „Изненада в кутия за обувки” събира подаръци за деца в нужда. Инициативата се провежда за трета поредна година. През 2021 година организаторите са успели да зарадват 900 деца от различни градове и села, съобщава NOVA.

„Идеята е в кутия за обувки да съберем неща от първа необходимост, неща, които са винаги нови, тъй като това е коледен подарък и е израз на едно ново начало, на една нова надежда”, разказа Светла Паркър, която е организатор на кампанията.

Всеки желаещ да подари надежда на дете може да го направи до 22 декември.

„Важното е подаръците да са нови, дали са дрехи, защото имаме деца на възраст от 0 до 18 години и съответно с възрастта има и различни изисквания. Всяко дете тийнейджър би искало слушалки или колонка, малките деца биха искали пъзел или книжки. Идеята е да имаме от всичко по малко, което може да се събере в една кутия за обувки, допълни Светла Паркър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари