Камикадзета в насрещното движение на булевард "България"

4
Потребители в социалните мрежи предупреждават шофьорите да внимават
Потребители в социалните мрежи предупреждават шофьорите да внимават Снимка: Кадър Фейсбук

Потребители в социалните мрежи предупреждават шофьорите да внимават

"Това, че на Международното има задръстване, не означава да обръщате и да карате срещу движението до старото Разградско!", пише шофьор, станал очевидец на нарушение по ключов булевард в Русе.

"Пазете се щях да блъсна поне 5 автомобила преди разклона за Волов!", допълва г-н Стилиянов.

На кадри, споделени от г-н Костадинов във Фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе", се виждат четири леки автомобила, които се движат с включени аварийни светлини в насрещното движение на булевард "България".

"На тези отнемане на книжките."

"Това е подсъдимо."

"Самоубийци! Ще вкарат някого в голяма беля. КАТ къде е?"

"А КАТ отново спи, нормално. Няма ли кой да прати хора да регулират движението.... Жалка работа."

"Няма такава държава. Всеки се спасява кой как може, с каквото може.", са част от коментарите на възмутените потребители на социалната мрежа.

Припомняме ви, че по-рано тази вечер аварирал ТИР запречи движението по булевард "България" в посока "Дунав мост", като предизвика километрично задръстване от автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Пена, ти си, брат!
    Хайде сега Пенчо, нали си уж Кмет - разкажи на русенци как ще санкционираш онези "органи", които само си получават заплатките без да осигуряват никакъв, ама никакъв ред по улиците на Русе? Като например шефа на Пътна Полиция, ако изобщо има такъв на щат.
  • 9
    8
    Русчук
    Къде е КАТ, къде е МВР ? Могат само да вземат рушвети.
  • 15
    7
    Гласоподавател
    Русе е разкопан от шибаняците от Вик, колони с тирове и с ужасяващ трафик, пълен с коли на селяни с регистрации РР, СС и Т които карат все едно са в техните села. Няма никакви места за паркиране и вечер след трафиците и задръстванията е истинска (6 ца ) от тотото да намериш къде да спреш и да се прибереш и сутринта целия кошмар на ново....
  • 17
    6
    nenene
    по-лошо от камикадзе е Дрогирано камикадзе , дето му пеят американцки мааа нигга
  • 13
    5
    До CARMAGEDON
    Русе въобще не е претъпкан , обезлюден е! Сега има няма 140 000 ,а беше 200 000 + . Обаче некадърниците, които " поддържат" инфраструктурата ни карат да се чувстваме ,като в Пекин. Съсипани улици, светофари със пропускане 10 секунди на натоварени участъци, необезопасени опасни участъци и на малкото улици по които можем да се придвижваме и пр.........!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари