Камера е записала убиеца на българчето в Дуисбург

0

Камера от магазин за цигари и вестници вероятно е записала убиеца на 14-годишното българче в Дуисбург, което бе посечено с брадва навръх Великден.

Момчето, което според пресата се казва Александър, искало да помогне на баща си и така намерило смъртта си, съобщиха от полицията. Дузина мъже – също българи или най-малкото говорещи български, нападнали бащата с брадви и ножове. В свадата бил ранен и съсед. Не е ясно какво са искали от бащата на убитото момче, възможно е да става дума и за семейна свада.

Докато мъжете се карали, майката на детето приготвила вечерята и пратила сина си да повика бащата, за да седнат на масата. Тя дори не подозирала, че пред входа на кооперацията им има въоръжени хора. Момчето видяло, че баща му има проблеми и се втурнало да помага. В този момент някой го посякъл с брадва в гръб и то паднало, обляно в кръв.

Съсед изтичал и го придърпал във входа на кооперацията, майката чула виковете и слязла, но като видяла посеченото си дете, припаднала. Момчето починало малко по-късно в болница. Съседът, който й помогнал – Ибрахим Д., също е намушкан с нож, ранен е и бащата.

Нападателите се разбягали, но камерата ги е записала. Полиция е намерила захвърлена край входа и брадвата, с която детето е убито. Води се разследване.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари