Арестуваха 13-годишно българче за убийството на бездомник в Германия

0
На видеозапис от мобилен телефон се вижда как детето намушква мъжа с нож
На видеозапис от мобилен телефон се вижда как детето намушква мъжа с нож

На видеозапис от мобилен телефон се вижда как детето намушква мъжа с нож

В четвъртък вечерта непълнолетно лице напада бездомник и го убива с няколко наръгвания с нож в Дортмунд. Предполагаем извършител е 13 годишно българско момче, предават германските медии.

На видеозапис от мобилен телефон се вижда как детето намушква мъжа с нож.

Аутопсията показала, че 31-годишната жертва е била убита с няколко прободни рани.

Преди това между жертвата и детето е имало словесен спор. Съществуват и съответни показания от другите трима непълнолетни, които също са били временно задържани.

В четвъртък вечерта полицията е задържала временно четирима непълнолетни заподозрени. Това са били 13-годишното дете, друго дете на същата възраст и двама тийнейджъри на 14 и 15 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    5 и 7
    Явно един същ неграмотен, но затова пък извратен биологичен отпадък. Щом свежда всяка тема до жалкия си дърт полов орган и аналното си отвърстие. Добрата новина е, че такива не живеят дълго, самоотравят се отвътре.
  • 1
    7
    До 6-ти
    Вземи тоалетна хартия и си търкай задника докато още се уголеми,ако смяташ че ти е малък.Търкайййййййй.....търкайййййй...... докато започне да ручи като ручило на гайда задник такъв.
  • 4
    6
    До %
    На какъв език е "кой българи", щото не е на български. Не че останалото има какъвто и да било смисъл. Явно българският не ти е роден, не се ври.
  • 5
    5
    Социализма
    Помня през социализма имаше зелени паспорти.Бяха със страници.На тях пишеше,разведен/на/ ,семеен/йна/,месторабота и народност.Кой българи видя западна европа? След 1992/94 г. ? Да не говорим от 2002/2003 насам.
  • 11
    4
    dgd
    Официална политика на Бълария трябва да бъде износа на мангали, не да ги чакаме да се преселват, а направо да ги товарим на автобусите и да ги изсипваме в Кьолн примерно, или Франкфурт. Хубаво е че тази сган така или иначе се е довлачила до западна Европа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари