Камата подкара 240-тонен камион

0

Христо Стоичков няма да е Христо Стоичков, ако не направи нещо лудо.

Ако някой в Панагюрище си е представял, че презентацията на биографичната книга „Историята“, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“, ще е нещо рутинно, много се е заблудил. Просто не е познавал най-големия български футболист, пише Труд.

Десетте часа на Стоичков в Панагюрище минаха повече от лудо. Първо Камата влезе в мината на „Асарел Медет“ и подкара един от най-големите камиони. Чудовищното возило тежи 120 тона, а беше натоварено с материали за още 120. Фактът по никакъв начин не притесни Кавалера на „Златната топка“.

Шофьорът ми показа как се кара за минута-две и смело ми заяви, че ми има доверие“, разказа Стоичков. Но останалите гости определено трепереха накъде ще завие огромният камион. Нищо страшно – не за първи път в живота си Камата е карал необичайни превозни средства. След като разписа стотици книги на хората в мината, Стоичков получи копие на част от панагюрското съкровище.

Втората спирка бе във фенклуба на ЦСКА в града. Естествено, там Стоичков най-много усети народната любов. „Не е редно да говоря с подробности за ЦСКА, защото живея на другия край на света и не участвам пряко в управлението – обясни легендата на запалянковците. – Но ви обещавам, че ще имаме нов стадион! Няма да се режат дървета или късат детелинки! Злобарите да са спокойни

Свършил ангажиментите с „червените“ фенове, Стоичков показа и точен мерник на стрелбището на елитната фирма „Оптикс“ , на която е рекламно лице. Първо стреля по виртуални диви прасета в полигон. Без никакви проблеми всепризнатият ловец после „удари десетка“ на мишената с последен модел пушка „тежка категория“.

Голямото подписване започна и в най-сериозната жега пред зала „Арена Асарел“. Под безспирните песни и вицове на шоумените Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев героят на деня подписа за четири часа книги на своите фенове. А те стояха под жаркото слънце и чакаха реда си в уникална емоционална среда. „Като млад футболист съм идвал в Панагюрище и съм горд, че мога да ви срещна лично сега“, рече Камата.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари