Камата: От дете настръхвам като чуя "Върви, народе възродени"!

0
Футболната легенда честит празника на всички българи
Футболната легенда честит празника на всички българи

Футболната легенда честит празника на всички българи

Днешният 24 май е може би най-големият национален празник, а по този повод футболната легенда Христо Стоичков поздрави всички българи през профила си във Facebook.

Върви, народе възродени! Когато го чуя, от дете настръхвам! Поклон пред великите братя Кирил и Методий! Четете и се гордейте, че сме българи!“, написа „Камата“ в профила си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    на ицака може леко само да му пръднеш на уя, че няма го стигнеш и за 10 живота и по пари и по слава. по храчене си добър и толкова.... затова си останал прост и беден
  • -2
    1
    пуу
    ае, стига ни знимавахте с таз утайка е! дееба тъпия ти мангал
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари