Калин Стоянов: Ще се отзова, ако получа покана от Главчев

0
Николай Денков е категоричен, че оставането на Стоянов би хвърлило сянка върху изборите
Николай Денков е категоричен, че оставането на Стоянов би хвърлило сянка върху изборите Видео: bTV

Николай Денков е категоричен, че оставането на Стоянов би хвърлило сянка върху изборите

Премиерът в оставка Николай Денков поиска двама министри от правителството да не остават в служебния кабинет – тези на МВР и на електронното управление. Според него, присъствието им ще означава сянка върху изборите.

Денков заяви, че е загубил доверието си в Калин Стоянов.

Ако Калин Стоянов остане като министър на вътрешните работи, това би хвърлило сериозна сянка върху честността на изборите и има причини да го кажа“, категоричен бе Денков, предаде bTV.

Калин Стоянов каза, че е експерт и е отдалечен от политическите партии. Затова той би се отзовал на евентуална покана за разговор с Димитър Главчев.

Аз нямам политически пристрастия и съм еднакво отдалечен от всички лидери на политически партии. Вероятно някой не харесва това, че аз не позволих да се политизира МВР. Ако получа покана от г-н Главчев, аз ще се отзова и ще проведе преговори“, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Читател
    Когато виждаш, че не се справяш с този отговорен пост в мвр, използваш ведомството за чадър над главите на някои потенциални клиенти на прокуратурата и съда, просто си тръгваш, вместо да занимаваш обществеността ни със себе си!
  • 4
    1
    хм
    Наглец!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари