Калин Стоянов поздрави участниците в акцията по намирането на детето край Радомир

0
"Взехме правилните решения и всички институции работиха в синхрон", заяви вътрешният министър
"Взехме правилните решения и всички институции работиха в синхрон", заяви вътрешният министър Снимка: Снимка: МВР / Facebook

"Взехме правилните решения и всички институции работиха в синхрон", заяви вътрешният министър

"Само за три часа беше открито 4-годишно момченце, което изчезна днес следобед в гориста местност близо до хижа „Орлите“ над град Радомир. Съобщението идва около 15 часа на тел. 112. Незабавно са сформирани групи за издирване, в които се включват полицаи, пожарникари, служители на "Гранична полиция" и местни доброволци", съобщи МВР в профила си във Facebook.

"Участниците в акцията бяха оборудвани с термокамери, а в огледа на района бяха използвани и два дрона. Момченцето е открито в добро здравословно състояние и транспортирано до болнично заведение, където е придружено от родителите си", добавиха от институцията в социалната мрежа.

"В Радомир пристигна и министър Калин Стоянов. По думите му щастливата развръзка е в резултат на бързата, адекватна и професионална реакция на всички институции. Детето е открито на около три километра от мястото, за което е било съобщено", посочиха от МВР.

"Поздравявам всички служители на МВР, органите на местната власт и всички доброволци, участвали в спасителните действия. И въпреки, че условията по издирването бяха тежки, взехме правилните решения и всички институции работиха в синхрон", заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари