Калин Стоянов назначи втора проверка около случая в Стара Загора

0
Случаят със смъртта на Пламен Пенев след гонката с полицаи ще се проверява и от дирекция "Инспекторат" към МВР
Случаят със смъртта на Пламен Пенев след гонката с полицаи ще се проверява и от дирекция "Инспекторат" към МВР Снимка: БГНЕС

Случаят със смъртта на Пламен Пенев след гонката с полицаи ще се проверява и от дирекция "Инспекторат" към МВР

С цел изясняване на всички факти и обстоятелства около случая в Стара Загора, освен назначената от директора на ОДМВР-Стара Загора дисциплинарна проверка, започва и втора, която е със заповед на министъра на вътрешните работи, съобщиха от МВР.

Тя ще се извършва от Дирекция „Инспекторат“, която ще анализира и информацията, публикувана в средствата за масово осведомяване и в социалните мрежи. Целта е изясняването на всички факти и обстоятелства, в това число и съмнения за неправомерни полицейски действия и/или превишаване на полицейски правомощия.

Ръководството на МВР още веднъж потвърждава категоричната си позиция, че е безкомпромисно и под никаква форма няма да толерира превишаване на полицейски правомощия, заявиха от вътрешното ведомство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    Сега, като в Америка
    В Стара Загора хората да палят и разрушават магазини и крадат стока, като черните в Америка , когато полицията убие черен.
  • 3
    18
    Отегчен
    Абе хора, наясно ли сте колко сте оскотели? Не се убива така човек бе! Ако ще и да е канибал! Съд, присъда, после ако щеш го разпъни между четири коня. Ама даже в арабските държави преди да те пребият с камъни има нещо като съдебен процес! Дори и при циганите има мешаре. Не може само по подозрение да пребиеш човек, да му счупиш черепа, да го убиеш! Сега как да обясни умрелия какво се е случило всъщност? Тук-там се оказва, че нито е имало заплаха с нож, няма такъв подаден сигнал на 112. Имало е размяна на реплики. И защото човека нещо се е шашнал от святкащите и писукащи опелчета на милиционерите ни, дай да го убием по особено жесток и мъчителен начин! Е, НЕ! Най накрая някой полицай трябва да влезе в затвора за убийство!
  • -5
    17
    До 15
    Много ти е дошла течната храна по Нова година май.Я предложи Президента да му връчи орден "Стара планина" ,заслужава си го според теб...
  • -4
    16
    До 10
    А какви са му шансовете да оцелее при тази ситуация в Русия...Спомни си за едно кино,преди да отговориш...
  • 8
    15
    Селянка от провинцията
    Загиналият човек е герой ! Невинно загинал и несправедливо убит(ако се докаже, че е пребит до смърт) от глутница злобни, разбеснели се шапкари. Единственото му прегрешение на загиналия е, че не е спрял на сигнала на някакъв тъп, дебел катаджия... А на глутницата от озверели шапкари престъплението им е, че са нападнали и са били(може би до смърт) безпомощен човек, пострадал след катастрофа... Що за изверги и дегенерати са в тази полиция - да разбият черепа на невинен, невъоръжен човек ... Мир на праха му - човекът е герой - несправедливо загинал от полицейско насилие и полицейски произвол...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари