Какво трябва да направи първо човек, когато се събуди сутрин

3
Когато сутрин човек се събуди е много важно първо да се усмихне
Когато сутрин човек се събуди е много важно първо да се усмихне

Когато сутрин човек се събуди е много важно първо да се усмихне

„Когато сутрин човек се събуди е много важно първо да се усмихне. Изобщо човек трябва да се стреми да е весел и това да започва още от отварянето на очите му“. Това е само една от позитивните мисли за по-добър живот на Учителя Петър Дънов, пише Skafeto.com.

Ето още няколко от ценните съвети на мъдреца:

„Когато контактувате с някого – намерете в него една добра черта, най-силната която го отличава от всички останали“; „Търсете доброто в човека. Ако сте настроен добре към някого, то и той ще е настроен добре към вас. Ако постъпвате обратно – търсите лошото в него, то той ще стане ваш неприятел“;

„Ако се сблъскате с неразумен или глупав човек – просто не им отговаряйте. С тях не може да се говори смислено“; „Ако на другите им е добре, то и на мен ще ми е добре. Нека това е вашата максима“.

„Слънцето дава, правете като него. Питайте хората какво да правите и те ще ви обичат“

„Ако някой ви обича, то той ще ви дава. Ако не ви обича – ще взима. Така ще ги познавате хората“; „Животът има един смисъл – да обичаш и да те обичат“; „Има един прост закон – ако желаеш повече за другите, то твоите нужди ще бъдат удовлетворени по-напред“; „За да имате сила и да ви слушат, станете първо господар на себе си, а не подчинявайте другите. Чак тогава те ще ви последват“;

„Опасна зараза е да се занимаваш и присмиваш на недъзите на хората. Пиянството е нечистота. Одумването, критикуването, съмнението, подозрението, лакомията, завистта, лъжата и ред още пороци са нечистота“; „Душата ви трябва да изхвърли всички лоши и криви постъпки навън, да се освободи от старите терзания, за да ви останат само опитностите“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари