Какво си пожелаха българите за Коледа

0
2015 г. беше трудна във всякакви аспекти. Очаквам 2016 г. да бъде по-добра
2015 г. беше трудна във всякакви аспекти. Очаквам 2016 г. да бъде по-добра

Българите си пожелават за Коледа здраве и мир.

Пожелавам си здраве и късмет от сърце и душа, каза един от минувачите в центъра на София. Димитър Ботев обясни, че за Коледа си пожелава здраве и късмет. 2015 г. беше хубава, а очакванията ми за 2016 г. са още по-хубави, добави той.

Пожелавам си здраве за Коледа. 2015 г. беше трудна във всякакви аспекти. Очаквам 2016 г. да бъде по-добра, каза жена, която ще изкара празниците със семейството си. Пожелавам си за Коледа само здраве-нищо друго. Нищо особено не очаквам от новата година, обясни друга жена, която също ще прекара Коледните празници семейно.

За празниците си пожелавам предимно здраве, много късмет на семействата и много хубави и мирни дни. Ще празнуваме със семейството ми. Това са прекрасни дни. 2015 г. беше и притеснителна, и хубава. Притеснителна беше заради нещата, които се случиха в Европа. Доста размисли и неизвестни носи това, но мисля, че сме достатъчно пораснали и разумни, за да го преодолеем. Ако е възможно нещата да вървят все по-добре през 2016 г. и в личен план и за държавата ни, която леко се тресе в момента, и за целия свят. Дано за хората има мир и щастие, и за дечицата, за да растат щастливи и доволни”, обясни Наташа Данаилова за БГНЕС.

Друга двойка си пожела здраве на първо място и внуците им да са живи и здрави. 2015 г. беше хубава година, не можем да се оплачем. 2016 г. се надяваме да бъде по-спокойна и мирна, да сме по-щастливи, добавиха те.

За Коледа на целия свят, България, пожелава мир, здраве, щастие, радост и повече обич между хората. Аз си пожелавам да мога да идвам по-често в България, тъй като живея във Франция. Ще празнувам с близките си. За мен 2015 г. беше много успешна, случиха се много хубави неща. Очакванията ми за 2016 г. са за добро”, каза, пък Елена Спасова, която се гордее, че е българка.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари