Какво се случва с Рая след „София ден и нощ“

2

Чаровната Рая разбуни духовете с напускането си, но е успяла да откри ново поприще, пише "Телеграф".

Михаела Павлова, която влезе в образа на Рая от "София ден и нощ", се сбогува в мечтите си да бъде актриса и отново застана пред обектива, но този на фотоапарата и в ролята на модел на дрехи.

Червенокоската е професионална танцьорка и треньор в денс школа и за нищо на света няма да загърби това свое заниманието, но след участието й в риалити сериала е била затрупана с предложения за най-различни ангажименти извън сферата на танците.

Михаела  засега е приела и реализирала едно от тях и преди дни лъсна в ролята си на фотомодел. Тя не се занимава професионално с подобен тип фотосесии, но демонстрира завидни умения и неоспорима красота.

Екранната Рая напомни за себе си с поредица от кадри, на които позира с актуалните предложения за сезон есен-зима на родна марка, която е успяла да я склони да стане нейно лице. А резултатът със сигурност надминава и най-смелите очаквания и на двете страни!

Михаела Павлова излъчва естествена, неподправена, но и аростикратична красота, която се съчетава перфектно с моделите, лъхащи на женственост и стил. Обиграното й поведение пред камерата и мистериозния поглед със сигурност да й спечелили не по-малко почитатели, отколкото участието й в "София ден и нощ", а почитателите на сериала не спират да споделят кадрите в социалните мрежи и да се възхищават на своята любимка Рая,

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари