Какво означава нощното събуждане, според часа в който се будите

1
Случвало ли ви се е да се сблъскате със ситуация, при която се събуждате всяка вечер по едно и също време без видима причина?
Случвало ли ви се е да се сблъскате със ситуация, при която се събуждате всяка вечер по едно и също време без видима причина?

Случвало ли ви се е да се сблъскате със ситуация, при която се събуждате всяка вечер по едно и също време без видима причина?

Оказва се, че причината за това е не само физиологична, пише Actualno.com

Ето какво означава нощното събуждане според часа, в който се будите:

От 22 до 23 часа

Събуждането през този период от време може да говори за преживян стрес. Най-често това означава, че сте нервни. Психолозите съветват в такива случаи да се разтоварвате по-често.

От 23:00 до 1:00 часа

Ако се събудите през този период от време, тогава най-вероятно страдате от силно емоционално разстройство. Това е времето на активност на жлъчния мехур, така че от гледна точка на физиологията не е изключено да имате проблеми с него. Положителните утвърждения и оптимистичните нагласи ще помогнат.

От 1:00 до 3:00 часа

Събуждането в този час се обяснява с потиснат гняв. От 1 до 3 най-активна е функцията на енергийния меридиан, който е свързан с черния дроб. Китайската натурфилософия оправдава тази емоция с изобилие от енергия на ян.

От 3:00 до 5:00 часа

Тази времева рамка е свързана с белите дробове и чувството на тъга. Смята се, че ако се будите точно в този час, вие се опитвате да се свържете с вашето подсъзнание и да разрешите проблемите си.

От 5:00 до 7:00 сутринта

Ранното събуждане според биологичния часовник може да показва наличието на психологически блокажи. Ако не се налага да ставате толкова рано, след като се събудите вземете горещ душ и отделете няколко минути за леко разтягане.

Подобни смущения в съня никога не са без причина. Не забравяйте, че добрият сън е не само гаранция, но и сигурен признак за здраве.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари