Какво означава, когато сънувате секс?

1
Ако не вярвате в сънищата си, все пак си струва да прочетете, защото ще разберете какво означава, когато сънувате няколко вида с*кс
Ако не вярвате в сънищата си, все пак си струва да прочетете, защото ще разберете какво означава, когато сънувате няколко вида с*кс

Има безброй теории, свързани със значението на сънищата, а това е просто още една от тях, пише „За Жената“.

Ако не вярвате в сънищата си, все пак си струва да прочетете, защото нищо няма да загубите, но ще получите познания за това какво означава, когато сънувате няколко вида с*кс.

Повярвайте, отговорите са интересни.

Според Сексологът Д. Сюзън Блок от Института по Еротично изкуство и наука в Лос Анджелис, когато сънувате, че правите с*кс с друг партньор освен собствения , не означава, че имате желание да изневерите.

Този човек, който сънувате като с*кс партньор представлява личност, на която се възхищавате тайничко и искате вашият партньор да се преобрази в него.

В друг случай, ако сънувате, че правите с*кс с шефа си означава, че искате да се приближите емоционално и да го опознаете като личност.

Ако правите публичен с*кс в съня си, това означава, че ви е омръзнало от общественото мнение за вас и вашите любовни решения.

Ако имате секс с знаменитост, означава, че все още смятате, че нямате намерена идеалния партньор, или пък вече съществуващия не ви задоволява сексуално и емоционално.

В най-лошия случай, ако сънувате с*кс с бивши партньори , това означава, че мозъкът ви е в етап на „преболедуване“, или имате проблеми с новия си партньор, които не искате да извадите наяве.

Както и да е, с*кс с бивши партньори не означава, че все още го желаете или обичате, просто той е известна територия, с която смятате, че може да се скриете в сънищата си.

С*кс с партньора си, но на непознато място означава, че комуникацията във връзката ви в момента нестабилна и искате да върнете към нормалното.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари